Με ομιλητή τον Λουκά Χριστοδούλου και με θέμα «Η Επιτροπή Αποκαταστάσεως Προσφύγων (Ε.Α.Π.) και το έργο της στην Αττική κατά την περίοδο 1923 - 1930» θα πραγματοποιηθεί η τρίτη διαδικτυακή διάλεξη του «Λαϊκού Πανεπιστημίου» της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, στις 8 το βράδυ της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου 2021.

Η διαδικτιακή διάλεξη θα δοθεί στο πλαίσιο του «Λαϊκού Πανεπιστημίου» «1922 - 2022, 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Ιστορική αποτίμηση, εθνικός αναστοχασμός» της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης την οποία εκ μέρους του υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Λυσαρίδης και η γενική γραμματέας Ανατολή Μεντεσίδου, προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να παρακολουθήσουν «την τρίτη διαδικτυακή διάλεξη του κύκλου των διαλέξεων του «Λαϊκού Πανεπιστημίου», για τη φετινή περίοδο (Οκτώβριος 2021 - Μάιος 2022), που αφιερώνεται στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την εθνική τραγωδία της Mικρασιατικής καταστροφής, την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, ώρα 8 μ.μ. με θέμα «Η Επιτροπή Αποκαταστάσεως Προσφύγων (Ε.Α.Π.) και το έργο της στην Αττική κατά την περίοδο 1923 - 1930» και ομιλητή τον κ. Λουκά Π. Χριστοδούλου, ερευνητή - συγγραφέα, Πρόεδρο του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού Δήμου Ν. Ιωνίας (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.).

Τη διάλεξη μπορείτε να παρακολουθήσετε «κάνοντας κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο (link)

https://youtu.be/Fkta7tPS9XE