Στο μεγάλο πανηγύρι στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, συμμετέχει με δικό του περίπτερο ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ», και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους από ολόκληρη την Αττική, να πάρουν μέρους και να απολαύσουν γεύσεις και μουσικές από τον αλησμόνητο Πόντο, ενώ στο χώρο μπροστά από το δημαρχείο θα πραγματοποιηθεί το δρώμενο «Η Αγία Βαρβάρα από την Αμάσεις του Πόντου» του Κυριάκου Σαχανίδη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ» θα έχει το δικό του περίπτερο, στο μεγάλο πανηγύρι της Αγίας Βαρβάρας το Σάββατο και την Κυριακή 3 και 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2022 με πιροσκί που θα ψήνονται επί τόπου, χειροποίητο λικέρ (ρόδι και βύσσινο), τσίπουρο, εμφιαλωμένο κρασί, μπρελόκ και πολλά άλλα σχετικά με τον Πόντο.

Φέτος το περίπτερο αλλάζει θέση και θα βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Ελεούσας, κοντά στο μετρό.

Θα υπάρχουν και τραπεζάκια αν θέλετε να κάτσετε και να απολαύσετε τις γεύσεις μας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας! Θα δεχτούμε και παραγγελίες delivery, τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

Το Σάββατο 3/12 και ώρα 20.30, ο Σύλλογος θα παρουσιάσει μπροστά στο Δημαρχείο, το Δρώμενο «Η Αγία Βαρβάρα από την Αμάσεια του Πόντου» του Κυριάκου Σαχανίδη και Χορούς και Τραγούδια της Αλησμόνητης Πατρίδας.