Πάνδημο Μνημόσυνο και Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθούν κατά την Πεντηκοστή, στην ανιστορηθείσα Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι της Νάουσας, στη μνήμη των μοναχών και ηγουμένων της Μονής, των ηρώων και αγωνιστών του ελληνισμού και όλων των αδίκως σφαγιασθέντων στη Γενοκτονία του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα», την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφου ο πρόεδρος δρ. Θεοδόσιος Κυριακίδης και ο γενικός γραμματέας Αριστείδης Ιορδανίδης, «το Σωματείο του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα έχει την τιμή να σας καλέσει στο Πάνδημο Μνημόσυνο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την ημέρα της Πεντηκοστής, στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι της Νάουσας.

Η Θεία Λειτουργία (08.00 π.μ.) και το Μνημόσυνο (10.00 π.μ.), που θα πραγματοποιηθούν φέτος την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023, γίνονται εις μνήμην των μοναχών και ηγουμένων της Μονής, των ηρώων και αγωνιστών του Ελληνισμού, καθώς και όλων των αδίκως σφαγιασθέντων κατά τη γενοκτονία του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Μετά τη Θεία Λειτουργία θα προσφερθούν στους ευσεβείς προσκυνητές καφές, κεράσματα και «λημονέματα».