Στο χωριό Ράχη Ημαθίας, θα δοθεί η θεατρική παράσταση «Το στραβόξυλον», από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Φιλαθλητικό Σύλλογο Ράχη, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στο θέατρο Ράχης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Χαράλαμπος Καπουρτίδης και η γενική γραμματέας Ευαγγελία Τογκουσίδου.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Το στραβόξυλον», την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας και μετά από την επιθυμία πολλών συμπολιτών μας από όλο το Δήμο Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Φιλαθλητικό Σύλλογο Ράχης θα παρουσιάσουν το ίδιο έργο στο κλειστό θέατρο της Ραχιάς, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 8.30 μ.μ., σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Τσαχουρίδη, με τη συμμετοχή του θεατρικού τμήματος της λέσχης.

Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση είναι μια κωμωδία χαρακτήρων και κοινωνικής κριτικής και ασχολείται με την καθημερινότητα όπου ο Νικολάκης, εκ πεποιθήσεως γκρινιάρης και δύστροπος, είναι διευθυντής σ' ένα εργοστάσιο υποδημάτων και ζει μαζί με την γυναίκα του και την ανιψιά του.

Όλοι τον θεωρούν στραβόξυλο, ιδίως η ανιψιά του, που δεν λέει να παντρευτεί. Εκείνη διατηρεί παράλληλη σχέση με τον συνέταιρο του και έναν πελάτη και…

H είσοδος είναι δωρεάν και παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση, προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους, να προσέλθουν έγκαιρα στο χώρο του θεάτρου γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.