Ο μοναδικός Έλληνας ο οποίος έκανε εθελοντικά την πρώτη δόση του ρωσικού εμβολίου κατά του Κορωναϊού COVIT-19, ο ομογενής Ολυμπιονίκης Βαλέριος Ασλανίδης, ετοιμάζεται τώρα να κάνει και τη δεύτερη δόση.

Από την περιοχή του Βιτιάζεβο της Ανάπας της Ρωσίας, όπου και ζει και ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα, από χθες, ημέρα της Εθνικής Επετείου της 28η Οκτωβρίου 1940, ο Βαλέριος Ασλανίδης βρίσκεται στη Μόσχα, όπου αναμένεται να κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου SPUTNIK.

MOSXA.KREMLINO.ASLANIDHS.BALERIOS.29.10.2020

"Η Μόσχα είναι λίγο απογοητευτική από το πρωί", αναφέρει στο μήνυμά του, σχετικά με τις καιρινές συνθήκες, στην προσωπική του σελίδα στο fb ο Βαλέριος Ασλανίδης

Όπως αναφέρει ο Βαλέριος Ασλανίδης 67 χρόνων, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του Τζούντο και πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας «ΓΟΡΓΙΠΠΙΑ» της Ανάπας, «εμπιστεύομαι τους γιατρούς, αγαπώ τη ζωή» και ήδη ετοιμάζεται να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου, μιας και όπως λέει ο ίδιος δεν έχει παρουσιάσει επιπλοκές στην πρώτη δόση και τώρα θα του χορηγηθεί και η συνέχεια της πρώτης δόσης του εμβολίου.

Διαβάστε επίσης το πως έκανε την πρώτη δόση του ρωσικού εμβολίου ο Βαλέριος Ασλανίδης, στο ακόλουθο Link

https://efxinospontos.gr/omogeneia/6719-o-trantellenas-valerios-aslanidis-o-protos-ellinas-pou-ekane-emvolio-gia-to-koronaio