Η Ποντιακή Κοινότητα Μελβούρνης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, στη διαδικτυακή εκδήλωση λήξης των μαθημάτων ποντιακής διαλέκτου έτους 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 στις 18:30 (ώρα Μελβούρνης).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της Ποντιακής Κοινότητας Μελβούρνης, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Απόστολος Αλεξιάδης και η γραμματέας Ρώμα Σιάχου, έχοντας ως αρχή το ποντιακό ρητό «Άμον τα γράμματα να δείκνε τον άρθωπον, κανέναν ΄κέν», ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος και η εξαιρετικά επιτυχημένη πρωτοβουλία της Ποντιακής Κοινότητας Μελβούρνης με την δωρεάν διδασκαλία της ποντιακής διαλέκτου από την Καθηγήτρια και Συγγραφέα Γιώτα Ιωακειμίδου.

Ταυτόχρονα ανακοινώνεται η έναρξη των εγγραφών για τον επόμενο κύκλο μαθημάτων, o οποίος θα αρχίσει στα μέσα Φεβρουαρίου 2021.

Η παρουσία σας θα εκτιμηθεί πολύ και είναι ιδιαίτερα επιθυμητή για την ενημέρωσή σας και για την προβολή αυτού του έργου της Ποντιακής Κοινότητας Μελβούρνης, που γίνεται για πρώτη φορά στην Αυστραλία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη λήξη των μαθημάτων στο παρακάτω link:

https://meetingsemea10.webex.com/meet/giotaioakeimidou55