Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «zwölf Nächte αλά ποντιακά - Οι ιερές μέρες στον Πόντο», διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων WAIBLINGEN «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 και προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Ποντίων WAIBLINGEN «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», αναφέρει:

«Σε μια περίοδο περίεργη, την οποία ακόμα δεν έχουμε συνηθίσει... σε μια περίοδο της απομάκρυνσης και της απραξίας, οφείλουμε να είμαστε ευέλικτοι... ενώ υπάρχουν πολλοί περιορισμοί να βρούμε τρόπους προσφοράς. Πρότυπα που δείχνουν την κατεύθυνση υπάρχουν... θέληση χρειάζεται να ακολουθήσουμε.

Κι επειδή όλοι μας ξέρουμε, ότι τα ερχόμενα Χριστούγεννα δε θα είναι όπως άλλους χειμώνες, σας καλούμε την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ., στη διαδικτυακή μας εκδήλωση «zwölf Nächte αλά ποντιακά - Οι ιερές μέρες στον Πόντο», με την προσπάθεια να σας δώσουμε έστω και λίγο χρώμα Χριστουγέννων.

Την εκδήλωση θα επιμεληθεί η κα Μυροφόρα Ε. Ευσταθιάδου (Δρ. Λαογραφίας). Θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σας». 

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί μέσω ZOOM στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.google.com/url?q=https://us02web.zoom.us/j/83736032543

Επίσης θα μεταδοθεί live streaming στο Youtube, από το κανάλι μας Argonauten Waiblingen.