Διαδικτυακή διάλεξη πραγματοποιεί η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης με θέμα «Η χρήση καπνού και οι βλαπτικές συνέπειες», με ομιλητή τον ομότιμο καθηγητή ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γεώργιο Ηλονίδη το βράδυ της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου 2025.

Με ανακοίνωσή της η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Γιάννης Αποστολίδης και η γενική γραμματέας Ανατολή Μεντεσίδου, αναφέρει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή διάλεξη με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Ηλονίδη, Ομότιμο Καθηγητή Παθολογίας και Νοσημάτων του Πνεύμονα Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., τ. Διευθυντή της Δ΄ Παθολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και με θέμα «Η χρήση καπνού και οι βλαπτικές συνέπειες» που θα γίνει την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ.

Την διάλεξη μπορείτε να παρακολουθήσετε επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο (link)

https://youtube.com/live/9p1YtjDZ0Ig

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κύριος Κωνσταντίνος Ανθόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης.