Ένα γνήσιο ποντιακό γλέντι υποδοχής με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα των πρωτοετών φοιτητών και σπουδαστών οι οποίοι φοιτούν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολές της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, υπόσχεται ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης σε πολυχώρο εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης, με ελεύθερη είσοδο.
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι, Αλέξης Παρχαρίδης και Θοδωρής Κοτσογλανίδης στο τραγούδι, Σωκράτης Μουρατίδης και Χρήστος Μωυσιάδης στη λύρα και στο τραγούδι, Σωκράτης Μουρατίδης στο αγγείο, Πέτρος Ζώης και Παναγιώτης Θεοδωρίδης στο νταούλι.
Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, αναφέρει.
Με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, σας προσκαλούμε στο Γλέντι Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2025, στις 21:30, στον πολυχώρο εκδηλώσεων “Ενώ” (Ερμού 11, Θεσσαλονίκη).
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Σας περιμένουμε!