Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για την επόμενη διετία, αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025, όπως αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων (ΕΠΩΦ), η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιουνίου.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων (ΕΠΩΦ).

Πραγματοποιήθηκε εχθές 16 Ιουνίου 2025 η ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του συλλόγου με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ KAI ΦΙΛΩΝ» (ΕΠΩΦ) αφού διαπιστώθηκε η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, παρουσιάστηκε από την πρόεδρο και τον ταμία του Συλλόγου ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και προκηρύχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη διετία.

Οι εκλογές ορίστηκαν για την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025 με ώρες διεξαγωγής 15.00 έως 20.00 στα γραφεία του συλλόγου.

Από σήμερα, Τρίτη 17 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 23 Ιουνίου (πλην του Σαββατοκύριακου) και ώρες 19.00 με 21.00, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο για να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους και να καταρτιστεί ο τελικός πίνακας υποψηφίων μελών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και των μελών της εξελεγκτικής επιτροπής.

Καλούνται τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου να δηλώσουν τις υποψηφιότητες του και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.