Νέο διοικητικό συμβούλιο στο Σύλλογο Ποντίων Έδεσσας Άγιος Θεόδωρος Γαβράς στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025, ενώ στη συνέχεια την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025, τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη της νεας πολιτιστικής χρονιάς.

Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας Άγιος Θεόδωρος Γαβράς, που συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025 είναι η ακόλουθη.

Πρόεδρος: Γαβριηλίδης Ιωάννης.

Αντιπρόεδρος: Γαλανοπούλου Άννα.

Γενική Γραμματέας: Κιοσκερίδου Πηνελόπη.

Ταμίας: Κουβάτση Ουρανία.

Έφορος: Μπογόϊτση Ελένη.

Μέλος: Παπαδόπουλος Θεόφιλος.

Μέλος: Τσίναλης Κοσμάς.

Αναπληρωματικά Μέλη:

Παπακωνσταντίνου Μαρία. Κοκκινίδου Φωτεινή.

Αγιασμός την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025

EDESSA.AGIOS.THEODOROS.GABRAS.AGIASMOS.28.9.2025 5

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Μιχαήλ Θεοφάνους, σηματοδοτώντας μια νέα δημιουργική χρονιά.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Έδεσσας Ελένη Λαζάρου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χατζηηλιάδης Θωμάς, καθώς επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φίλιππος Γκιούρος, Δημήτρης Γιώγας και Ηλίας Κωνσταντινίδης.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων, Δανάη Τριγωνάκη.

EDESSA.AGIOS.THEODOROS.GABRAS.AGIASMOS.28.9.2025 6

Τέλος ο πρόεδρος του συλλόγου Γαβριηλίδης Ιωάννης παρουσίασε τη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου που συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2025.

Στη συνέχεια ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα, με εδέσματα που ετοίμασαν οι κύριες του Συλλόγου.

EDESSA.AGIOS.THEODOROS.GABRAS.AGIASMOS.28.9.2025 4

Από την εκδήλωση δεν έλειψε και ο χορός με τη συνοδεία λύρας από τον Βαγγέλη Καραγιαννίδη και νταούλι από τον Κώστα Κωνσταντινίδη.