Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι στη μνήμη του Εθνομάρτυρα του Πόντου, του δημοσιογράφου Νίκου Καπετανίδη, το οποίο θα ακουστεί ζωντανά από τους καλλιτέχνες, στη «Δέηση του Πόντου», τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, στον υπαίθριο χώρο της Μονής Λαζαριστών στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Μία δουλειά με άρωμα παράδοσης, προσφέρουν στο κοινό, «Παρχαρί μανουσάκια», με βασικά όργανα τη λύρα, το γαβάλ, φλογέρα και τη συνοδεία νταουλιού, ο Τάσος Παρχαρίδης και ο Βασίλης Φωλίνας, κάνουν κατάθεση ψυχής, για το σήμερα, αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Μία νέα δουλειά με τον γενικό τίτλο «Άμον τον ήλον παρλαεύς», μας προσφέρουν Πόντιοι μουσικοί, λάτρεις της πανάρχαιας παράδοσης των Ελλήνων του Πόντου.

Μια νέα μουσική δημιουργία, το «ΑΡΓΥΡΟΠΛΕΧΤΟΝ», προσφέρουν με πολύ μεράκι στους φίλους της ποντιακής μουσικής, για να την ακούσουν και να ταξιδέψουν στους ρυθμούς του αλησμόνητου Πόντου.

Την οπτικοακουστική καταγραφή, μιας παραδοσιακής μελωδίας η οποία αποτελεί πολύτιμο πρωτογενές υλικό μιας ξεχωριστής περιοχής της αλησμόνητης Πατρίδας του Πόντου, της Νικόπολης, παρουσιάζει ο μουσικός Αντώνης Πηλαλίδης και προσφέρει στο κοινό που θέλει να ακούσει σπάνιες μουσικές μελωδίες.