Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, έχοντας ως στόχο του την επαφή των ατόμων με την παράδοση, καθώς και τη μεταλαμπάδευση της γνώσης, ανακοινώνει πως για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει το Τμήμα Εκμάθησης Ποντιακής Διαλέκτου με διδάσκουσα τη Φιλόλογο - Μ.Α Γλωσσολογίας και Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Ποντιακής Διαλέκτου, Αναστασία Μαχαιρίδου.

Ο Σύλλογος Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόφαση των δημοσιογραφικών ενώσεων στην Ελλάδα για την ανακήρυξη της 21ης Σεπτεμβρίου ως ημέρα μνήμης στον δημοσιογράφο εθνομάρτυρα του Πόντου, 100 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης αγιογραφίας με τίτλο «Νεομάρτυρες. Πορεία προς την Ελευθερία», η οποία διοργανώνεται από την Αγιορειτική Εστία Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δράμας (Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Δράμας) και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δράμας, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, στις 7 το βράδυ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΒΡΙ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

Συνέδριο για τον δάσκαλο του Κεμάλ και του Χίτλερ στα Ιωάννινα.

Τα Ιωάννινα δεν μπορούν να είναι άντρο του φασισμού

Νοσταλγών ιδεολογιών και διοικήσεων θανάτου

Ανάξιοι απρόσωποι και ευτελείς εκπρόσωποι

Για την εγκληματική ομάδα του Αλί και των γιων του αναφέρομαι στα βιβλία “Αναστήλωση - ο Τουρισμός ως Πολιτιστική Οικονομία

Το Μικρά Ασία Ενώνει το Τουρκία Εκβαρβαρίζει

Το Νέο Ανατολικό Ζήτημα Το Τουρκικό Πρόβλημα Η Ανθρωπιστική Ελλάδα”

Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Αιξωνή, Οκτώβριος 21

Ο αγιασμός έναρξης λειτουργίας των τμημάτων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας έγινε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, στο χώρο των γραφείων της Λέσχης, παρουσία μελών και φίλων του ιστορικού σωματείου του νομού Ημαθίας.