Με την ομιλία τον Θεοδόση Κυριακίδη, Επιστημονικού Συνεργάτη της Έδρας Ποντιακών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Επισκέπτη Λέκτορα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, η τελευταία εισήγηση του κύκλου των διαλέξεων για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στο «Λαϊκό Πανεπιστήμιο» της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, η οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, υπογράφεται από τον πρόεδρο Γιώργο Λυσαρίδη και τη γενική γραμματέα Ανατολή Μεντεσίδου.

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 31 Μαΐου, ώρα έναρξης 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη διάλεξη της 7ης θεματικής ενότητας («ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ»), στο πλαίσιο των διαλέξεων - μαθημάτων του «Λαϊκού Πανεπιστημίου», με θέμα «Πολιτισμική Γενοκτονία. Επαναπροσδιορίζοντας την πολιτιστική ταυτότητα μέσα από τις απουσίες» και ομιλητή τον κ. Θεοδόσιο Κυριακίδη, Επιστ. Συνεργάτη της Έδρας Ποντιακών Σπουδών Α.Π.Θ., Επισκέπτη Λέκτορα Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

KYRIAKIDIS.THEODOSHS.LESXH.GENOKTONIA.31.5.2021

Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε «κάνοντας κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο (link)

https://youtu.be/z3AfxLoxGjQ