Η θεατρική παράσταση “ΠΟΝΤΟΣ, τα δακρυσμένα κύματα της μνήμης”, σε σκηνοθεσία του Χάρη Αμανατίδη, θα παρουσιαστεί από το θεατρικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, στο κινηματοθέατρο “Ευκαρπίδη”, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2023, στις 12 το μεσημέρι, με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, υπογράφουν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπουτσίδης και η γενική γραμματέας Περιστέρα Πεΐδου, “αξίζει να παραστούμε στην Ποντιακή θεατρική παράσταση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας “ΠΟΝΤΟΣ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ” αναγνωρίζοντας εμπράκτως την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν ανιδιοτελώς και με περισσή αγάπη όλα τα μέλη του θεατρικού τμήματος της Ένωσης Ποντίων Πιερίας!

Συντελεστές:

Κείμενα - Σκηνοθεσία: Χάρης Αμανατίδης.

Σκηνικά - κοστούμια: Βέτα Χαϊλατζίδου.

Μουσική επιμέλεια: Νατάσσα Ιωαννίδου.

Βοηθός σκηνοθέτη - μακιγιάζ: Σοφία Αγαθαγγελίδου.

Κατασκευή σκηνικών: Παναγιώτης Καρύδης, Μίμης Συμεωνίδης.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Ζήνα Αλεξανδρίδου. Δανάη Αμανατίδου. Σπύρος Αναγνώστου. Μαίρη Αραβίδου. Σημέλα Ελευθεριάδου. Κική Ευμορφίδου. Βάσω Κοκκινοπλίτη. Χρήστος Μαρμαρίδης. Πόπη Παναγιωτίδου. Άννα Σιδηροπούλου. Μίμης Συμεωνίδης. Γιώργος Φιρινίδης. Παναγιώτης Φωτιάδης. Σοφία Χατζηδημητρίου.

Μουσικοί επί σκηνής: Γιώργος Ζαπουνίδης, Βασίλης Μαυρομουστακίδης.