Περιοδεία σε Καλοχώρι, Σίνδο και Άγιο Αθανάσιο πραγματοποίησε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης.

Εκεί ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, συναντήθηκε με κατοίκους των περιοχών και συζήτησε μαζί τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους , για τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με σύνθημα «Ισχυρή Ανάπτυξη, Αυτοδύναμη Ελλάδα, Ενωμένοι μπορούμε» κ.ά.

ANASTASIADIS.SABBAS.KALOXORI.22.6.20192

Ο βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στο διακύβευμα της ΝΔ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «… στις 7 Ιουλίου καλούμαστε να επιλέξουμε τη στασιμότητα ή την ευημερία. Καλούμαστε να επιλέξουμε την σταθερότητα και την ασφάλεια. Καλούμαστε να πούμε όχι σ’ αυτούς που κορόιδεψαν το λαό, να πούμε όχι στους εθνομηδενιστές και φυσικά να ακολουθήσουμε τον δρόμο που χάραξε η πατριωτική, Ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. 

ANASTASIADIS.SABBAS.SINDOS.22.6.20191

Θέλουμε κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

ANASTASIADIS.SABBAS.KALOXORI.22.6.20191

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης θα επισκεφθεί το Ηράκλειο και το Περιβολάκι στις 19:30, το Καβαλάρι στις 20:15 και το Κολχικό στις 21:00.