Τις ευχαριστίες τους προς την Γενική Πρόξενο της Στουτγάρδης Ελένη Λιανίδου, εκφράζουν με μία κάρτα που εξέδωσαν οι ποντιακοί Σύλλογοι της Βάδης Βυρτεμβέργης «Δωδεκάπολις», την οποία εκ μέρους του υπογράφουν, ο Δρ Ιωάννης Μωυσίδης, Ελένη Σιδηροπούλου και Ιωάννης Ιντζές, και επισημαίνουν:

«Οι αδύναμοι πάντα φωνάζουν και καυχιούνται. Οι δυνατοί σωπαίνουν και προχωρούν…» Νίκος Καζαντζάκης.

«Η Ιστορία έχει πάντα τον κύριο λόγο! και αυτή θα κληθεί όταν έρθει η ώρα να καταθέσει το πόσο ουσιαστική ήταν η παραμονή σας στη Στουτγάρδη.

Κυρία Γενική Πρόξενος κ. Ελένη Λιανίδου

Σας ευχαριστούμε».

Η « Δωδεκάπολις» των Ποντιακών Συλλόγων της Βάδης Βυρτεμβέργης, ευχαριστεί την Γενική Πρόξενο της Στουτγάρδης κ. Ελένη Λιανίδου για τη σημαντική παρουσία της στην Βάδη Βυρτεμβέργη, για τη Διπλωματική της ικανότητα, την υπομονή και επιμονή της σε θέματα που προβάλουν την Ελλάδα και τον Ελληνικό πολιτισμό, ακόμη για την θέση της απέναντι στους Έλληνες ομογενείς και γενικά στην γερμανική πολιτική και κοινωνική παρουσία.

Είναι η Πρώτη Διπλωμάτης, και έτσι θα μείνει στην Ιστορία, που τίμησε αλλά και διεκπεραίωσε με την διπλωματική ικανότητα που άξια κατέχει να κινήσει τα νήματα των Γερμανικών ΜΜΕ στην πόλη της Στουτγάρδης τα οποία παραβρέθηκαν για πρώτη φορά στην εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, και όπως πολύ σωστά μας λέει ο διανοούμενος Μιχάλης Χαραλαμπίδης στην αξιολόγηση που κάνει για τα «101 Χρόνια Εγκλήματος», «Ο Πρωταγωνιστισμός από τα κάτω συναντήθηκε με την Ελληνική Προξενική παρουσία, αν γίνονταν σε όλα τα Λάντ θα ήμασταν αλλού».

Κυρία Λιανίδου ΑΞΙΑ!