Τις παρενέργειες της πανδημίας του Κορωναϊού και τις επιπτώσεις που είχε στην καθημερινότητά μας, σατυρίζει με τον δικό του τρόπο στη θεατρική παράσταση «Ένεκα Zeneca», σε σενάριο του Δημήτρη Πιπερίδη, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Κωνσταντίνου και πρωταγωνιστές τους Τάκη Βαμβακίδη και Αλέξη Παρχαρίδη και τη συμμετοχή της Χρύσας Συμεωνίδου.

Η πρώτη θεατρική παράσταση θα δοθεί στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, στις 21.30 με τη συνδιοργάνωση των συλλόγων, Αργοναύτες, Μεγάλης Βρύσης, Πικρολίμνης, Επταλόφου, Κάτω Ποταμιάς.

Όπως λένε και οι υπεύθυνοι του θεατρικού σχήματος, “Ένεκα Zeneca” θα λέμε αυτό το καλοκαίρι και θα κλαίμε από τα γέλια. Ο σεναριογράφος Δημήτρης Πιπερίδης δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγος μπροστά στην πρόκληση της εποχής. Επιστρέφει μετά την σκληρή καραντίνα που βίωσε ο πολιτισμός με μια ποντιακή θεατρική παράσταση που θα σας κάνει να κλαίμε από τα γέλια, που τόσο στερηθήκαμε τον τελευταίο καιρό.

Το αχτύπητο δίδυμο Τάκης Βαμβακίδης και Αλέξης Παρχαρίδης μαζί με την Χρύσα Συμεωνίδου και guest stars έκπληξη θα ενώσουν το ταλέντο τους και θα ταξιδέψουν σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας με σκοπό την διασκέδαση σας!

Σενάριο: Δημήτρης Πιπερίδης. Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιώργος Κωνσταντίνου. Εμψυχωτής: Τάκης Βαμβακίδης. (Συνεργάτες: Σοφία Ιακωβίδου, Νίκη Παππά). Μουσική (σύνθεση και επιμέλεια): Κώστας Αγέρης. Σχεδιασμός. Σκηνικό – Κοστούμια: Βασίλειος Κωστέτσος. Φωτισμοί, Γιάννης Καπράρας. Χορογραφία: Μαρία Βαρσαμά. Χτενίσματα – Μακιγιάζ: Νίκος Σούρας. Spot video: Λεωνίδας Πεντερτζής.

Η ήσυχη ζωή, στην έβδομη δεκαετία, του Λάμπου (Τάκης Βαμβακίδης) και της Παρθένας (Αλέξης Παρχαρίδης) κλονίζεται από γεροντοερωτική «πανδημία» και ποιος είδε την Παρθένα και δεν φοβήθηκε... Μέχρι και ο Χαρδαλιάς.... Καταφεύγουν αμφότεροι εν μέσω πανδημίας και εμβολιασμών στην «τρελή» εγγονή τους Παρθενόπη (Τίσσα Βασιλάκη - Χρύσα Συμεωνιδου / διπλή διανομή) στην Αθήνα και τα δρώμενα είναι καταιγιστικά... με πολλές παρενέργειες γέλιου...

Παίζουν: Τάκης Βαμβακίδης. Στο ρόλο της γραίας Παρθένας ο Αλέξης Παρχαρίδης και η Τίσσα Βασιλάκη και Χρύσα Συμεωνιδου σε διπλή διανομή στο ρόλο της εγγονής.

Χορηγοί επικοινωνίας: OPEN tv. oraiokastro24.gr. Kozan.gr.

Επικοινωνία – Πληροφορίες: Μιχάλης Τσολάκης 6986926317. Σοφία Ιακωβίδου 6944284343 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Προβολή – δημόσιες σχέσεις: Μαρίνα Γεωργιάδου, Άννα Σεβαστιάδου.