Με τον Πανηγυρικό Εσπερινό, άρχισαν το βράδυ της Παρασκευής 16 Ιουλίου 2021, οι εκδηλώσεις της Αγίας Μαρίνας στο Θρυλόριο του νομού Ροδόπης, την παραμονή της εορτής, η οποία φέτος είναι λόγω της πανδημίας του Κορωναϊού, προσαρμοσμένη στις υγειονομικές συνθήκες της εποχής.

Όμως τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου όπως κάθε χρόνο, πιστά στο καθήκος τους βρέθηκαν στο χώρο με επικεφαλής την πρόεδρο του Συλλόγου Χρύσα Μαυρίδου και άρχισαν την καθαριότητα του χώρου γύρω από την εκκλησία, προκειμένου να είναι έτοιμη και να υποδεχθεί τους πιστούς.

Φέτος μπορεί να μην γίνεται το πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας και οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες γίνονταν κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο Θρυλόριο, όμως και πάλι αναμένεται η προσέλευση του κόσμου να είναι μεγάλη.

Το βράδυ της Παρασκευής 16 Ιουλίου 2021, έγινε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουλίου θα γίνει πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η εκκλησία θα παραμείνει ανοιχτή και την Κυριακή 18 Ιουλίου, για όσους πιστούς θέλουν να προσκυνήσουν,

Στη φωτογραφία όλοι οι οποίοι εμφανίζονται σύμφωνα με την Πρόεδρο του Συλλόγου Χρύσα Μαυρίδου είναι πλήρως εμβολιασμένοι.