Με τον καθιερωμένο αγιασμό στον προαύλιο χώρο του συλλόγου, ξεκίνησε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, ξεκίνησε τη λειτουργία των πολιτιστικών της τμημάτων, μετά από σχεδόν ενάμισυ χρόνο παύσης λόγω της πανδημίας του Κορωναϊού.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου πατέρας Νικόλαος ο οποίος έδωσε την ευλογία του για την νέα πολιτιστική χρόνια 2021 - 2022.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν η πρόεδρος Γεωργία Πετρίδου και η γενική γραμματέας Χρυσούλα Κουρουκερέζη, αναφέρει, ότι «τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο όσο και οι δάσκαλοι όλων των τμημάτων μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε μια χρονιά πολύ πιο διαφορετική από τις άλλες.

OREOKASTRO.ENOSH.PONTION.AGIASMOS.20.10.2021 1

Ο σύλλογός μας είναι ανοιχτός σε όποιον επιθυμεί να ενταχθεί ενεργά στην οικογένεια της Ε.Π.Ω.Φ., έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ωραιοκάστρου και όχι μόνο.

OREOKASTRO.ENOSH.PONTION.AGIASMOS.20.10.20213n

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ωραιοκάστρου οικονομικών κ. Δημήτριος Καρασαββίδης, κοινωνικής πολιτικής και πολιτισμού κ. Χριστίνα Ζαπρα, ο πρόεδρος ΔΟΠΠΑΩ κ. Άγγελος Πανούσης, ο τοπικός σύμβουλος του ΔΩ Μάξιμος Αλευράς, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΜΑΚΕΔΝΟΣ» κ. Στέλιος Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ΧΟ.ΧΥ.ΘΕ «ΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» καθώς και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενική του χορηγία το «Alsos Catering» για την προσφορά εδεσμάτων καθώς και τα μέλη και φίλους μας που ενίσχυσαν τον μπουφέ μας. Το Δ.Σ. σας εύχεται μια υγιή, δημιουργική και δυναμική πολιτιστική χρονιά».