Στο Κομνήνιο της Βέροιας, στον οικισμό που έχει πανοραμική θέα σε ολόκληρο τον κάμπο της Ημαθίας, θα πραγματοποιηθεί η πολιτιστική εκδήλωση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, με ώρα έναρξης στις 21.00, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και η διοίκηση του συλλόγου, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγους, για ένα ανεπανάληπτο ποντιακό πανηγύρι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Νικόλαος Τουμπουλίδης και η γενική γραμματέας Ευαγγελία Τογκουσίδου, «λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και του άστατου καιρού στην περιοχή της Βέροιας το διήμερο 8 & 9 Ιουλίου 2022,οι προγραμματισμένες διήμερες εκδηλώσεις της λέσχης μεταφέρονται την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 στον ίδιο χώρο (Κομνήνιο Βεροίας) και με τους ίδιους καλλιτέχνες.

Ο πολιτισμός και η παράδοση είναι το μέλημα μας και με ποντιακούς σκοπούς και τραγούδια θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την διάδοση και διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους για να δείτε από κοντά τα χορευτικά τμήματα της λέσχης, αλλά και να ξεφαντώσουμε τραγουδώντας και χορεύοντας μέχρι το πρωί, καθώς θα ακολουθήσει πλούσιο ποντιακό πρόγραμμα με τους ποιο σημαντικούς καλλιτέχνες του ποντιακού χώρου.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

«Έντεκα τη Χορτοθερί σο Κουμανίτσ’ μερέαν

αντάμα θα χορεύομε αφκά ασήν Καστανέαν»

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:00».