Την απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Ποίησης και Πεζογραφίας, με τον τίτλο «Πόντου Έμπνευσις», που διοργάνωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, θα πραγματοποιήσει το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Βαρυθυμιάδης και η γενική γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την απονομή των βραβείων του Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Ποίησης και Πεζογραφίας «Πόντου Έμπνευσις».

Η Τελετή Απονομής Βραβείων του Διαγωνισμού έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 31η Μαρτίου 2023, και ώρα 19:30, στο Mediterranean Palace Hotel, Σαλαμίνος 3 και Καρατάσου, στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές του διαγωνισμού θα γίνουν οι βραβεύσεις των τριών πρώτων θέσεων ανά κατηγορία με τα αντίστοιχα βραβεία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των κριτικών επιτροπών, αλλά και θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι συμμετοχής σε όλους όσους υπέβαλαν κάποιο έργο στον διαγωνισμό.

Επισημαίνεται πως για όσους από τους συμμετέχοντες δεν καταφέρουν να παραστούν στην εκδήλωση αυτοπροσώπως, μπορεί να παραλάβει εκπρόσωπος τον έπαινο ή το βραβείο τους.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχουν αναλάβει από κοινού οι κυρίες Μαρία Ασλανίδου και Ανθούλα Παλασίδου, ενεργά μέλη της Ομοσπονδίας επί σειρά ετών, ενώ η βραδιά θα πλαισιωθεί καλλιτεχνικά από τους κυρίους Γιάννη Γεωργιάδη και Φίλιππο Τσαουσέλη, ο οποίοι θα αποδώσουν αποσπάσματα των διακριθέντων έργων.

Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσουν και τα μέλη των κριτικών επιτροπών, στα οποία οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία.

Στην ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της φοιτήτριας Αλεξάνδρας - Μαρίας Υδραίου στο πλαίσιο της ανάληψης της Υποτροφίας «Σεβαστός Κυμινήτης» για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο» του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά στη σελίδα της Ομοσπονδίας στο Facebook, καθώς και στο κανάλι μας στο YouTube, στους παρακάτω συνδέσμους.

Χορηγός επικοινωνίας και live μετάδοσης της εκδήλωσης η εταιρία Livemedia.gr.

Σύνδεσμοι:

https://www.facebook.com/poe.org

//www.youtube.com/@PanPontianFederationofGreece">https://www.youtube.com/@PanPontianFederationofGreece

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας…!

Ο Πόντος εμπνέει…!