Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του έκοψε ενώπιον μελών και φίλων του, το καλλιτεχνικό σωματείο καλλιτεχνικός χορευτικός όμιλος ο Άγιος Γεώργιος «Πύρριχος» το βράδυ του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Η κοπή της βασιλόπιτας έγινε στα γραφεία του σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» στη Θεσσαλονίκη, όπου στεγάζει τις δραστηριότητές του το καλλιτεχνικό σωματείο και ο πρόεδρος του Βασίλης Πολατίδης, στο χαιρετισμό του καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.  

PIRIXOS.BASILOPITA.31.1.2015.IMG 1030

Η εκδήλωση άρχισε με την παρουσίαση από την χορωδία του συλλόγου των πρωτοχρονιάτικωνκαλάντων με τη συνοδεία της λύρας του Σάββα Φερενίδη και του νταουλιού του Γιώργου Κορμάζη, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε ο Βασίλης Πολατίδης.

PIRIXOS.BASILOPITA.31.1.2015.IMG 1045

Στη συνέχεια έγινε ο αγιασμός και το κόψιμο της βασιλόπιτας από τον πατέρα Γεώργιο (Τσαουσίδη) σε μία εκδήλωση που συμμετείχαν πολλά μέλη και φίλοι του καλλιτεχνικού σωματείου που έχει έδρα του τη Θεσσαλονίκη και αναπτύσσει σημαντικές πολιτιστικές δραστηριότητες.