Με την ομιλία του Κώστα Φωτιάδη, ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, ο κύκλος των διαλέξεων για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στο «Λαϊκό Πανεπιστήμιο» της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, η οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, υπογράφεται από τον πρόεδρο Γιώργο Λυσαρίδη και τη γενική γραμματέα Ανατολή Μεντεσίδου.

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι.

Σας ενημερώνουμε ότι τη σημερινή (Δευτέρα 10 Μαΐου, ώρα έναρξης 7.30 μ.μ.) πρώτη διάλεξη της 7ης θεματικής ενότητας («ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ»), στο πλαίσιο των διαλέξεων - μαθημάτων του «Λαϊκού Πανεπιστημίου», με θέμα «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου» και ομιλητή τον κ. Κώστα Φωτιάδη, Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε «κάνοντας κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο (link)

https://youtu.be/ELD3dkFDV3k

Πριν από την έναρξη της διάλεξης θα γίνει ολιγόλεπτη παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του Σωματείου μας. Οι επόμενες διαλέξεις εντός του Μαΐου είναι οι ακόλουθες και μπορείτε να τις δείτε πατώντας στο ακόλουθο Link

 http://www.efxinospontos.gr/eidiseis/7205-sti-genoktonia-ton-ellinon-tou-pontou-to-laiko-panepistimio-tis-efkseinou-lesxis-thessalonikis?fbclid=IwAR2a9iZ6X3Ds0cuLVyHnzUCw3WgUxXC-lTmKNx9UAZVa5EwOnCrAwUy2FZE