Με εισηγηγή τον Κώστα Φωτιάδη, ομότιμο καθηγητή Ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, και θέμα «Θέλει αρετή και τόλμη ο αγώνας της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου», συνεχίζει την ένατη διαδικτυακή εκδήλωση η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες».

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφεται από τον Αργύρη Κετσετσή, Υπεύθυνο Επικοινωνίας αναφέρεται:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων - σεμιναρίων 2020 - 21 με τίτλο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία – Λαογραφία – Παράδοση – Τέχνη - Πολιτισμός. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην τελευταία εισήγηση της σειράς, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας, που οργανώνει η Ένωσή μας. Πληροφορίες παρατίθενται παρακάτω:

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2020 - 21

9η διαδικτυακή εισήγηση: Τρίτη 18 Μαΐου 2021, 20:00-21:00

Τίτλος εισήγησης: "Θέλει αρετή και τόλμη ο αγώνας της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου"

Προσκεκλημένος εισηγητής:

- Dr. Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Oμότιμος καθηγητής Ιστορίας πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom, όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Οι κωδικοί πρόσβασης στην συνάντηση είναι οι εξής:

Meeting ID: 896 9137 2623

Passcode: 139185

Εναλλακτικά ακολουθείστε τον σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/89691372623...

Θα είμαστε όλοι παρόντες και παρούσες.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ