Μια ιδιαίτερη δυκτιακή πρωτοβουλία με θέμα η «επόμενη ημέρα μετά τον COVID-19 για τους συλλόγους και τους κοινωνικούς φορείς – προβλήματα και προοπτικές» διοργανώνει η Ομοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη (ΟΣΕΠΕ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας – Θράκης.

Στην διαδικτυακή εκδήλωση θα μιλήσουν ο Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με θέμα «Η Ευρωπαϊκή απάντηση στην πανδημία», ο Σταύρος Καλαφάτης, Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, με θέμα «Η Ελλάδα στην μετά – COVID εποχή», ο Δρ. Χρήστος Κατσίδης, πολιτικός της Γερμανίας από το CDU, ο Γιάννης Χρυσουλάκης, Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού με θέμα «Η ομογένεια στην μετά – COVID εποχή», ο Χρήστος Γαλανίδης, πρόεδρος της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών και επίτιμος πρόεδρος της ΟΣΕΠΕ, και ο Αναστάσιος Οσιπίδης, πρόεδρος της ΟΣΕΠΕ.

Το διαδικτυακό Forum, θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης, ενώ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2021, με έναρξη στις 18.00 και τέλος στις 20.00, ώρα Γερμανίας.

Για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων, είναι απαραίτητο να δηλωθούν στο παρακάτω Link:

https://www.orasi.tv/eventregistration.asp