Το βιβλίο του Γιώργου Παρχαρίδη, ομότιμου καθηγητή Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανειστημίου Θεσσαλονίκης και επίτιμου προέδρου της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) και της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙΣΥΠΕ), «Όλη μου η ζωή». 50 χρόνια οδοιπορίας στην παράδοση και τον πολιτισμό του Ποντιακού Ελληνισμού», που εξέδωσαν οι εκδόσεις UNIVERSITY STUDIO PRESS, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 11.00, στην Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας (Μακεδονίας 2).

Τον συντονισμό της παρουσίασης του βιβλίου θα έχει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κιούσης, και το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι, Γιάννης Αντωνιάδης, βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ο Γιώργος Βαρυθυμιάδης, πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ο Γιώργος Κιούσης δημοσιογράφος - εκπαιδευτικός, ο Φόρης Πεταλίδης δημοσιογράφος, και ο Παναγιώτης Σελβιαρίδης, ομότιμος καθηγητής ιατρικής του ΑΠΘ.

Το βιβλίο του Γιώργου Ε. Παρχαρίδη, «Όλη μου η ζωή. 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ», στις 428 σελίδες του, περιλαμβάνει όλη τη δραστηριότητα, από τη γέννησή του στο Πρωτοχώρι Κοζάνης, έως τα ύψιστα αξιώματα της ιατρικής και της οργανωμένου ποντιακού ελληνισμού.